Izjava o privatnosti

Vlasnik domene odjeni.me se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).
Tvrtka neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.
Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici trtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Tvrtka se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Tvrtka ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.
Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na web stranicu Internet trgovine www.odjeni.me te na sve stranice unutar odjeni.me domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na odjeni.hr domeni, za koje stranice odjeni.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice odjeni.me ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika
Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima Tvrtka  neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to Kupac nije izričito pristao.

Privatnost i kolačići (cookies)
Odjeni.me koristi privremene kolačiće prve strane koji se koriste isključivo i samo tijekom trajanja Vaše posjete na stranici. Odjeni.me ne pohranjuje trajne kolačiće na Vaše računalo koji bi se mogli koristiti za Vašu identifikaciju kasnije. Zatvaranjem Vašeg preglednika ti kolačići se brišu. Kolačići treće strane (Google Analytics, Facebook, itd) koriste se za praćenje posjećenosti i dijeljenje sadržaja.